Marvel’s Avengers versi PS5 & Xbox Series X ditunda bersama kandungan DLC!

Malangnya bagi peminat francais, Marvel’s Avengers tidak mempunyai pelancaran yang paling bagus selepas dikeluarkan pada September lalu kerana beberapa bug dan gangguan yang ketara. Pemain juga menyatakan bahawa kekurangan kandungan post-game menjadikan permainan bosan selepas menamatkan kempen.

Nampaknya Crystal Dynamics menyedari bahawa Marvel’s Avengers perlu melakukan beberapa peningkatan yang signifikan untuk memastikan peminat tetap berminat, kerana baru-baru ini mereka membuat catatan blog yang memperincikan beberapa perubahan yang telah lama ditunggu-tunggu dalam permainan. Walaupun posting itu memuat beberapa pengumuman penting, yang terbesar adalah berita Marvel’s Avengers versi Xbox Series X dan PlayStation 5 ditunda supaya pasukan dapat berusaha memperbaiki gameplay asas.

Dalam pernyataan itu, Crystal Dynamics menjelaskan bahawa banyak perubahan perlu dilakukan dalam bulan-bulan akan datang, untuk memastikan studio dapat “menyampaikan pengalaman next-gen yang menunjukkan kehebatan permainan.” Mereka menjanjikan bahawa peminat dapat mengetahui butiran yang lebih konkrit dalam masa akan datang. Sementara itu, mereka bebas untuk terus memainkannya di PlayStation 4 atau Xbox One.

Menurut pasukan, pemain akan melihat beberapa peningkatan yang ketara ketika bermain di sistem generasi akan datang, dengan load time yang lebih cepat dan frame rate yang lebih baik. Studio juga menjanjikan bahawa save file boleh dipindahkan antara konsol dan pemain dapat terus menikmati multiplayer dengan rakan-rakan di PlayStation 4 dan Xbox One. Posting ini muncul sejurus selepas laporan terkini yang memberitahu bahawa jumlah pemain PC Marvel’s Avengers adalah di bawah 1,000 sejak minggu-minggu kebelakangan. Untuk sebuah game yang baru dilancarkan sebulan lalu, itu adalah jumlah yang benar-benar sedikit.

Bersamaan dengan pengumuman penundaan, pasukan menceritakan info baru tentang misi Tachyon Rift, misi Mega Hive, dan misi AIM Cloning Lab. Marvel’s Avengers kini boleh didapati di PC, PlayStation 4, dan Xbox One, manakala versi PS5 dan Xbox Series X sedang dikembangkan.

Sumber: Square Enix

Marvel's Avengers
Publisher: Square Enix
Release Date: 2020-09-04
PlayStation 4, Xbox One
Marvel's Avengers adalah permainan video aksi-pengembaraan yang akan datang yang dikembangkan bersama oleh Crystal Dynamics dan Eidos-Montréal dan diterbitkan oleh Square Enix. Berdasarkan pasukan superhero Marvel Comics the Avengers, permainan ini diilhamkan oleh mitologi dan komik buku komik yang telah lama berjalan di media lain.
Hye korang! Jangan lupa singgah tengok Review kitorang & Subscribe Channel Youtube kami ok!
Razin Syafiq

Razin Syafiq

Dahulu, saya membesar seperti mana-mana kanak riang lain iaitu bersama komik, game, dan anime (Kreko, Utopia, Gempak, cd anime yang dijual kat kedai). Mula-mula, niat nak masuk bidang animasi sebab bersemangat, tapi terus tukar ke bidang game development sewaktu lanjut pelajaran. Entah bagaimana, saya kini berada dalam dunia journalism, dan memang jatuh cinta dengan industri ini. Banyak yang saya belajar, dan banyak yang saya ingin kongsi kepada awak semua di luar sana. Untuk hubungi saya, sila lawat mana-mana halaman media sosial yang diberi. Terima kasih kerana membaca penulisan, dan membenarkan saya berkembang maju. Sehingga kita berjumpa lagi!

Related Posts

Next Post

Discussion about this post

Facebook Kami