Dalam masa membuat perancangan baharu untuk DCU, James Gunn yang merupakan pengarah bagi Guardian of the Galaxy Vol. 3 sempat menghadiri sesi interview eksklusif bersama Empire Magazine dan memberikan sedikit teaser untuk masa hadapan DCU.
Menurut interview tersebut, dia mengatakan yang “Pelakon ini seperti keluarga saya. Saya tidak boleh memberitahu anda betapa rapatnya saya dengan Chris Pratt dan Pom Klementieff dan Dave Bautista dan Zoe Saldaña dan Karen Gillan. Tetapi saya juga tahu saya akan bekerja semula dengan mereka semua secara individu lagi. Mungkin di tempat kerja saya yang lain.”
Seperti yang kita tahu, James Gunn sangat suka mengongsikan info dan memberikan maklum balas kepada para peminat mengenai masa hadapan DCU. Pada bulan Disember tahun lepas, James Gunn sempat mengongsikan seni lukisan Kingdom Come oleh Alex Ross dan Pom Klementieff membalas dengan mengatakan “teruja!” pada post tersebut.
Dengan melihat Pom membalas post tersebut, ramai peminat yang mengatakan “Harap anda adalah sebahagian daripada rancangan Pom” dan James Gunn pun membalas dengan mengatakan “Pom sentiasa sebahagian daripada rancangan kami”.
Buat masa sekarang, kita masih tidak didedahkan dengan perancangan James Gunn dan Peter Safran mengenai filem-filem DCU baharu. Tetapi sikit demi sedikit, dia telah mengumumkan beberapa filem seperti Blue Beetle dan Superman yang akan tidak menampilkan Henry Cavill.
Blue Beetle bakal tiba di pawagam pada 18 Ogos 2023. Filem ini diarahkan oleh Angel Manuel Soto dan skripnya telah ditulis oleh Gareth Dunnet-Alcocer. Filem ini akan dilakonkan oleh Xolo Mariduena, Bruna Marquezine, Susan Sarandon, Belissa Escobedo, Harvey Guillen dan ramai lagi.
Apapun, mari kita sama-sama nantikan rancangan penuh DCU daripada James Gunn dan Peter Safran dari semasa ke semasa. Ikuti Gamer Santai untuk mendapatkan lebih banyak liputan menarik mengenai filem, siri, anime dan banyak lagi daripada kami.
@gamersantaimy
Discussion about this post