Syarikat Uniqlo telah membuat pertandingan iaitu NAMCO CHALLENGE pada 26-30 September di One Utama Shopping Centre dan UNIQLO Fahrenheit 88 from 17-30 September. . So apa yang korang boleh buat untuk join NAMCO CHALLENGE ni? Korang kena buat 3 benda ni.
Yang pertama, Beli baju UT di kedai Uniqlo ataupun Online sekurang-kurangnya satu helai. Yang kedua datang ke UT Wear Your World event di One Utama Centre, pada 26 hingga 30 september ni. Yang ketiga tunjuk resit korang untuk join NAMCO CHALLENGE! dan step terakhir adalah setiap resit yang minima satu helai baju dari Uniqlo T-Shirt akan layak mendapat 3 kali percubaan dalam NAMCO CHALLENGE.

Ok, kalau masuk dan menang korang dapat apa korang tanya? Hadiah Utama berupakan Nintendo Switch + Gift Card Uniqlo bernilai RM500!, Hadiah kedua pulak merupakan Gift Card bernilai RM250, Hadiah ketiga hingga ke-lima pula Uniqlo Gift Card bernilai RM100. Oh dan untuk Uniqlo Fahrenheit 88 pula akan ada 3 pemenang utama, dan hanya untuk pembeli The Game by Namco Muzium UT untuk masuk tournament di Uniqlo Farhrenheit.

So takkan korang tak excited kot? Apa lagi untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Website diorang dan Facebook Page diorang untuk details-details untuk join NAMCO CHALLENGE ni dan aku jumpa korang kat sana nanti alright ala Baju diorang bukan mahal pun paling jauh korang beli pun rm100 je kalau menang dapat switch boleh dah korang hepi, Gamers Unite!









Discussion about this post