Musim panas ini, musim bunga api tahunan akan bermula pada 2 Julai di Onmyoji Arena, permainan mudah alih MOBA yang adil dan kompetitif. Akan ada acara menarik dan ganjaran hebat yang dapat dituntut oleh pemain, dan penampilan Sanrio Characters Onmyoji Arena x Sanrio akan tersedia untuk masa yang terhad! Alami pelbagai kemudahan dan selesaikan pencarian yang ditentukan di Fireworks Carnival untuk mendapatkan banyak hadiah! Pada bulan Julai ini, jom bersenang lenang semasa musim bunga api di Heian-kyo!
Crossover Onmyoji Arena x Sanrio secara rasmi bermula hari ini!
Jom nikmati musim bunga api yang sangat comel tahun ini! Dalam Fireworks Carnival, Hiyoribou telah berubah menjadi pakaian baru yang menggabungkan elemen Hello Kitty ketika dia berharap agar cuaca setiap malam musim panas akan menjadi baik, dan semua orang akan gembira. Shiro juga mengenakan topi chef Gudetama dan berubah menjadi chef berbakat, memberikan kebahagiaan kepada semua pelanggan dalam bentuk makanan yang enak. Sebagai salah satu kandungan utama dalam acara crossover ini, penampilan Hiyoribou dan Shiro’s Sanrio Characters akan tersedia untuk dibeli selama dua minggu, dengan potongan 12% pada minggu pertama!
Selain daripada penampilan yang comel, Fireworks Carnival akan tersedia untuk masa yang terhad semasa musim bunga api. Semasa acara berlangsung, log masuk ke permainan atau lengkapkan perlawanan untuk mendapatkan banyak ganjaran aktiviti. Terdapat juga pencarian gerai yang disiapkan di pelbagai gerai di karnival. Selain mendapat ganjaran ketika anda menyelesaikan pencarian gerai, anda juga akan dapat melihat cerita mengenai interaksi antara rakan anda di Heian-kyo dan watak Sanrio di karnival tersebut.
Dan tentu saja, karnival tidak akan lengkap dengan Bargain Store. Semasa acara Fireworks Carnival, pelbagai kandungan dalam permainan bertema watak Sanrio akan tersedia di Bargain Store, termasuk ekspresi, bingkai avatar, cursed seals kembali, kesan seal, penampilan Lobi Sakurako, dan binatang peliharaan. Pelbagai diskaun, potongan harga, dan hadiah kesejahteraan yang mengejutkan akan menambah kenikmatan anda dalam karnival Heian-kyo juga.
Daruma Blessing telah diperbaharui, dengan penampilan kerajaan yang baru!
Selain itu, permainan tulus menyiapkan welfare untuk anda musim bunga api ini! Pada 2 Julai, penampilan kerajaan Komatsu dan Takiyasha Hime yang baru akan ditambahkan ke Daruma Blessing. Anda boleh menukar penampilan ini menggunakan Token Daruma yang diperoleh daripada cabutan. Anda dijamin akan tampil pada undian ke-5, ke-10, ke-20, dan ke-30.
Akan ada pelbagai potongan, welfare, hadiah, dan penampilan Sanrio Characters yang comel semasa musim bunga api ini di Heian-kyo. Kami berharap dapat berjumpa dengan anda di sana! Untuk maklumat lebih lanjut mengenai permainan dan pratonton Onmyoji Arena x Sanrio, ikuti halaman Facebook dan akaun Twitter rasmi Onmyoji Arena!

@gamersantaimy
Discussion about this post