Tarikh peluncuran Naraka: Bladepoint telah dilancarkan pada permainan E3 2021. Pembangun 24 Entertainment memberikan pertunjukan kepada gameplay petarung yang berbasis parkour di bawah penerbit NetEase pada videogame extravaganza tahun ini, dan kini peminat tahu bahawa ia menuju ke arah pelepasan pada akhir musim panas ini, dengan tarikh pelepasan global yang ditetapkan pada 12 Ogos.
Studio ini juga telah mendedahkan bahawa permainan PC yang akan datang ini akan mendapatkan beta terbuka sekali lagi pada musim panas yang akan datang, bermula pada 16 Jun dan akan berlangsung sehingga 22 Jun, mengikuti pra percubaan awal sebelumnya yang “sangat berjaya”. Bladepoint, menyaksikan lebih dari satu juta pemain mengambil bahagian di Steam. Ujian pra-pelancaran pusingan seterusnya akan menyaksikan sehingga 60 pemain menuju ke pulau Morus permainan dan bertarung dengan menggunakan parkour, grappling hooks dan kemahiran watak mereka untuk menjadi yang terakhir bertahan. Selain itu, permainan ini turut mendedahkan mereka akan dijual juga di Epic Games Store selain dari STEAM.
#NARAKABLADEPOINT is now available for PRE-ORDER at @EpicGames.
Check it out: https://t.co/eeDZoAE26L pic.twitter.com/5Lh6yJSIsb
— NARAKA: BLADEPOINT (@NARAKATHEGAME) June 13, 2021
Naraka: Bladepoint sepertinya tidak mempunyai banyak cerita di luar sekumpulan watak yang lebih menyerupai dewa yang saling bertengkar. Permainan ini difokuskan dalam talian dengan pelbagai mod berbilang pemain dan peta bernama Interaction. Pemain akan menggunakan manuver melalui peringkat ketika mereka mencari jalan untuk mengatasi lawan.
Pada E3 2021, studio juga memberi peminat teaser gameplay baru dalam permainan, menampilkan peta permainan yang besar, Interactive, dan sangat cantik, serta berbagai gaya tempur yang dapat digunakan pemain untuk menewaskan pemain lain dalam pertandingan . Contohnya, kita melihat jenis senjata baru – the spear – dan wira baru, Yoto Hime.
#NARAKABLADEPOINT X #Onmyoji Crossover
Yoto Hime is coming to NARAKA: BLADEPOINT on August 12th!
Pre-order now to get the NEW HERO for FREE: https://t.co/USYfVcQwnR #YOTOHIME pic.twitter.com/xVXNRIs3NF— NARAKA: BLADEPOINT (@NARAKATHEGAME) June 13, 2021
Salute The King of All Weapons!
Display both courage and elegance with each swing! Dominate the playing field with the unique combat-style specially designed for the SPEAR!
New Weapon: Spear, available on Aug 12.#NARAKABLADEPOINT pic.twitter.com/YV8ePbDaan
— NARAKA: BLADEPOINT (@NARAKATHEGAME) June 13, 2021
Memandangkan ini adalah permainan percuma untuk dimainkan, kami tidak pasti elemen permainan yang mana pemain boleh memasukkan pembelian dalam permainan. Diandaikan bahawa pilihan penyesuaian kosmetik mungkin dilakukan bersama dengan peta baru. Permainan ini nampak ganas dan mempunyai pelbagai watak yang boleh dimainkan dengan menambahkan kemahiran dan bakat unik mereka sendiri untuk menyesuaikan gaya permainan pemain.
Inilah aliran langsung E3 hari kedua, dengan pameran permainan Naraka: Bladepoint yang ditampilkan serta banyak lagi dari pemaju lain:

@gamersantaimy
Discussion about this post