Siapa pengikut setia Shadow Warriors?? Yay ianya akan kembali dengan Shadow Warrior 3 setelah 4 tahun jugalah berlalu dengan Shadow Warrior 2! Lebih menarik ianya mungkin menjadi permainan aksi samurai/ninja diadakan di Jepun feudal! Mungkin lah, tetapi kalau sesiapa pernah memainkannya sebelum ini sudah tentu tahu permainan ini mempunyai gaya tersendiri berterima kasih pada pasukan Flying Wild Hog dan Devolver Digital di belakang tabir. Jadi kita semua dah boleh lah sedia lah sebelum tarikh keluarannya 2021 ini dengan jenaka juga kritikan permainan yang sememangnya akan menarik ramai peminat permainan ini.
Ya tak lama dah, Shadow Warrior 3 kini dah boleh “Wishlist” di Steam dan dirancang pengeluarannya pada tahun 2021. Tetapi acara Devolver Direct 2020 akan diadakan 11 Julai 3pm ET (3am 12 Julai waktu Malaysia) untuk kita melihat dan ketahui lebih mengenai permainan ini, jadi jangan lupa simpan waktu ini! Tanpa lengahkan masa, jom usha trailer teaser Shadow Warrior 3 dibawah;
Dan inilah kisah permainan setakat ini, berdasarkan laman web rasmi mereka:
Shadow Warrior 3 melancarkan siri FPS yang luar biasa ke tingkat berikutnya dengan gabungan permainan gunplay pantas, melee jarak dekat yang tajam dan sistem pergerakan bebas yang menakjubkan.
Shogun korporat yang jatuh, Lo Wang dan bekas majikannya berubah menjadi musuh kanan, Orochi Zilla, yang sedang berjalan kaki, memulai misi yang mustahil untuk merebut kembali naga kuno yang mereka tanpa sengaja melepaskan diri dari penjara abadi. Bersenjata dengan campuran pisau dan peluru yang memukau, Lo Wang mesti melintasi bahagian dunia yang belum dipetakan untuk mengesan binatang gelap dan mendorong apokalips kembali lagi. Yang diperlukan hanyalah topeng dewa yang mati, telur naga, sentuhan sihir dan kekuatan api yang cukup untuk menahan bencana yang akan datang.
CIRI-CIRI
- BAWA KATANA KE PERTEMPURAN!
- Lakukan simfoni kematian dengan setiap pertemuan dengan mencampurkan kekuatan api dengan serangan katana yang sangat tepat ketika anda berlari masuk dan mengelilingi gerombolan iblis.
- PERGERAKKAN PARKOUR MENANTI!
- Aliran antara teknik pergerakan lincah termasuk air dash, parkour ke dinding, lompatan berganda, dan grappling hook baru yang menarik akan dah bersedia untuk pilihan pertempuran dan pergerakan anda yang terbuka!
- LAKSANAKAN DAN MENGHAPUSKAN!
- Lakukan gerakan penamat yang luar biasa untuk menuntut musuh anda yang ditaklukkan dan melepaskan kekuatan ke gerombolan dalam ledakan kemarahan yang tidak dapat dihentikan dengan sihir yang kuat.
- ARENA KOMBAT DINAMIK
- Setiap persekitaran dilapisi dengan struktur dan peranti berbahaya yang dapat diaktifkan untuk menambahkan lapisan pilihan kreatif lain ke strategi menyerang.
- JEPUN NEO FEUDAL
- Berjalanlah melintasi tanah Asia mitos yang diselitkan dengan keajaiban dan teknologi samurai kuno, yang kini dikalahkan oleh yokai iblis dari cerita rakyat Jepun.
- PENCERITAAN YANG SERONOK
- Bersiaplah untuk mendapatkan satu pemain dari Lo Wang, memikat dengan Zilla dan keseronokan yang sangat sukar dalam perjalanan untuk mengubah hari doomsday menjadi hari baru.
Shadow Warrior 3 from Flying Wild Hog and Devolver Digital shoots, slices, and wall runs the offbeat series to the next level in 2021!
Watch 4K Teaser Trailerhttps://t.co/5JpmEuWcS9
Wishlist on Steamhttps://t.co/xeYKMFOJ5E
Gameplay Reveal
Saturday, July 11 | Devolver Direct pic.twitter.com/OE1yaV26o0— Shadow Warrior 3 (@ShadowWarrior) July 6, 2020
— Shadow Warrior 3 (@ShadowWarrior) July 2, 2020
Okay simpan dalam wishlist, tahun depan kita main kaw-kaw Shadow Warrior 3 ok!
@gamersantaimy
Discussion about this post